Black Hat Skemototoptimalisering p Norsk!
Nå tar vi endelig oppdrag igjen! Nå kan du bestille SEO Tilstandsrapport!

Webanalyse & Webstatistikk

Webstatistikk og webanalyse kan være et av de mest kraftfulle verktøy som din firma har i sitt arsenal, og de mest suksessfulle bedrifter har funnet måter å utnytte tilbakemeldinger fra kunder på, innsikt sanket fra kundenes atferd for å forbedre deres forretningsdrift på nett. Det å se på de rette tallene er viktig og må alltid være knyttet til organisasjonens overordnede forretningsmål.

Dette er ofte den vanskeligste delen av hele prosessen: Forrester gjennomført en studie som fant at det å faktisk handle på data fra webanalyse var det aller største problemer som organisasjoner har med webanalyse. Ironisk nok er det det å handle på innsamlede data som er det området hvor webanalyse gir størst effekt. Det er her webanalyse virkelig begynner å lønne seg.

Å bygge en bedriftskultur rundt datadrevne beslutningsprosesser og planlegging er nøkkelen til å forbedre ytelsen til et nettsted. Målbare endringer i blir sett mot en bakgrunn av de definerte mål for virksomheten og ansatte. Utførelse og suksess krever koordinering og samarbeid mellom et tverrsnitt av deltakerne som omfatter en rekke vertikale og horisontale disipliner.

I tillegg til konsulentarbeid har vi også knakende gode kurs i Webanalyse & Google Analytics – Verdens mest populære webanalyseverktøy!

Pssst!

Sverre Bech-Sjøthun

Nå tar vi endelig oppdrag igjen, så ta kontakt med:

Senior Strategiker Sverre Bech-Sjøthun for en hyggelig og uforpliktende prat på:

mobil: (+47) 90 19 29 82
sverre (a) blackhatseo.no

Eller les mer om våre prisvinnende strategier:
Øk Dine Kunnskaper