Black Hat Skemototoptimalisering p Norsk!
Nå tar vi endelig oppdrag igjen! Nå kan du bestille SEO Tilstandsrapport!

Viral Markedsføring & Virale Kampanjer

Fordelene ved en godt planlagt og godt utført viral markedsførings-kampanje kan være enorm, både i form av lenker og trafikk, direkte eller indirekte salg, merkevarebygging, omdømmebygging og mye, mye mer.

Viral markedsføring baserer seg på mange av de samme prinsippene som linkbaiting, men er tiltak i større skala: Målet er å produsere innhold som dine besøkende ”bare må” linke til, ”bare må” sende til sine venner og kjente.


Screenshot fra vår aprilsnarr som gikk Skandinavia rundt

På kort sikt vil du få økt bevissthet og merkevarekjennskap blant dine besøkende, og på grunn av det økte antall linker inn, vil du nyte godt av denne type promotering på lang sikt også, i form av betydelig høyere besøkstall fra søkemotorenes ubetalte søkeresultater.

Dess bedre du kjenner målgruppen for kampanjen, dess mer nøyaktig du vil kunne påvirke dem til å gjøre det du vil de skal gjøre – og du vil også vite hvilke sosiale medier du skal utnytte for å spre kampanjen, og vi benytter oss ofte av brukerprofilering i forkant av en viral kampanje for å målrette tiltaket mest mulig, slik at kampanjen får størst mulig effekt. Resultatet kan være, som i Fagskolen Noroff’s tilfelle, over 760% økning i trafikk, og over 100.000 besøkende – fra kun facebook…


Trafikksammenligning før og etter lansering av viral kampanje på Noroff

Selv om vi selvsagt ikke kan garantere like resultat hver gang har vi i de mest ekstreme tilfellene sett en økning på over 1200% – og vi mener det skal godt gjøres å finne mer effektive metoder for markedsføring enn dette.

Pssst!

Sverre Bech-Sjøthun

Nå tar vi endelig oppdrag igjen, så ta kontakt med:

Senior Strategiker Sverre Bech-Sjøthun for en hyggelig og uforpliktende prat på:

mobil: (+47) 90 19 29 82
sverre (a) blackhatseo.no

Eller les mer om våre prisvinnende strategier:
Øk Dine Kunnskaper