Selvforherligende Skrytepost: SEMMY 2008 Nominert

Av: , January 28, 2008

Ok – normalt blir jeg småkvalm av å se slik, men det er vel helt inntil det hender med deg selv. Nå i dag fant jeg ut at jeg faktisk har blitt nominert til SEMMY Award 2008 i kategorien Viral Marketing. Morsomt.

2008 SEMMY NomineeDet hele begynte for over et år siden, da jeg skrev en liten case-study om Crestock’s første Photoshop konkurranse. Den ble plukket opp av Jeremy Leubke som skriver for Marketing Pilgrim, en av verdens største blogger for SEM, og resulterte i en anstendig trafikkøkning til den engelske bloggen min, kan man si.

I dag mens jeg satt og pløyde gjennom RSS feedene mine kom jeg over en post på SearchEngineLand som omtalte SEMMY Award, og bestemte meg å se hva dette var for noe. Og det var her jeg så oppdagte at jeg sto som første mann på listen i kategorien Viral Marketing.

Nå skal det riktignok poengteres at jeg ikke endte opp blant finalistene, men bare det at jeg i det hele tatt står side ved side sammen med store navn som Aaron Wall, Tamar Weinberg (som forøvrig brukte Crestock som et eksempel på bra viral markedsføring i sin artikkel) og Jennifer Laycock må jeg nok innrømme er bra for egoet mitt (selv om min samboer kan ha antydet at det kan diskuteres..)

Selv om den første Photoshop konkurransen til Crestock i 2006 som det refereres til her ble en svært vellykket affære blekner den faktisk i forhold til fjordårets 2007 konkurranse, hvor vi oppnådde nærmere 500 000 unike besøkende til konkurransen, mot de 180 000 som vi fikk i 2006.

Kanskje det er på tide å bruke litt mer tid på blogging slik at jeg kanskje kan få en nominasjon for 2009 også?

Uansett, nok selvskryt nå. Takk for meg 🙂


5 kommentarer

Av Trond Lyngbø , January 29, 2008Av Bjørn , January 29, 2008Av Gard Jenssen , January 30, 2008Av Bjørn Are Solstad , February 6, 2008

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)