Foredragsholder på Webdagene & SEM Konferansen

Av: , August 6, 2009

Jeg tror endelig jeg begynner å få gang igjen på bloggen, og gang igjen på en hel del som har ligget brakk den siste tiden. En av dem er å dra på konferanser for å treffe kjente og nye folk. I september drar jeg til Oslo for å være foredragsholder på både Webdagene og SEM konferansen – kommer du?

Webdagene avholdes 10 & 11 september, mens SEM konferansen avholdes 23-24 september. Angående foredraget mitt kan jeg ikke røpe for mye akkurat nå, men jeg holder på med noe aldeles usannsylig spennende – uten tvil potensielt det råeste jeg noen sinne har gjort.

Det samme tenkte jeg da jeg lanserte den første designkonkurransen for Crestock, og fikk rett, så sansynlighetene for at dette kan bli ganske spektakulært er ganske store.

Uansett hvordan det går så vil antageligvis foredraget dreie seg om krysningspunktene mellom søkestrategi og sosiale medier/viral markedsføring.

Jeg må alikevel inrømme at jeg er veldig spent på hvordan konferansen går. Ikke fordi jeg svært sjeldent gir foredrag. Heller ikke fordi når jeg gjør det er det for firma og organisasjoner i stedet for hundrevis av folk. Nei – det presset skal jeg fikse.

Det jeg er virkelig spent på er om Kåre klapper til meg eller gir meg en skikkelig “man-hug”

Jeg håper jo selvsagt flest mulig av dere har mulighet til å komme, for det er alltid morsomt å treffe folk IRL i stedet for noen pixler på en skjerm i form av en bloggkommentar – kommer du?


1 kommentar

Av Geir Ellefsen , August 7, 2009

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)