Sikre Tegn på Useriøs Søkemotoroptimalisering

Av: , July 20, 2007

Som de aller fleste sikkert har fått med seg nå har Prioritet blitt utestengt fra Google. I den forbindelse har jeg skrevet en liten artikkel om hva du skal passe deg for enten du er leverandør eller kjøper av søkemotoroptimalisering.

Artikkelen gir svar på en rekke spørsmål i forbindelse med taktiske grep som benyttes innen søkemotoroptimalisering, men stiller også spørsmålstegn om ansvarsfordeling, kortsiktige gevinster og skalerbarhet på forskjellige løsninger som leveres i Norge – for det er ikke bare Prioritet.no som lever farlig.

En annen artikkel som mye belyser samme tema er den som ble skrevet i forbindelse med Bolia.com og Kilroy Travels tidligere i år.

Dette blir ellers siste post fra meg på en liten stund, da jeg drar på ferie i morgen. Forhåpentligvis vil det begynne å komme litt poster etterhvert i midten av august.

God ferie folkens!


6 kommentarer

Av Så meget at bestille , August 14, 2007Av Sverre Sjøthun , August 15, 2007Av Roar Eriksen , August 15, 2007Av Sverre Sjøthun , August 15, 2007Av websiden , November 26, 2007Av Sverre Sjøthun , November 27, 2007

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)