Prioritet.no Bannlyst av Google for Black Hat SEO

Av: , July 15, 2007

Prioritet.no er en av de større aktørene innen norsk SEO, men har blitt beskylt for å drive med black hat SEO taktikker. Nå er nettstedet ikke noe sted å finne i Google, og spørsmålet som stilles er – har de blitt bannlyst i Google for sine taktikker?

Om du foretar en site:prioritet.no eller cache:priotitet.no ser du fort at nettstedet er søkk vekk, både på hoveddomenet og subdomener, feks bloggen, så det er ganske åpenbart at de har blitt bannlyst av Google.

Og da er spørsmåler – hva vil skje med deres kunder? Om Prioritet sitt nettsted blir bannlyst til tross for at det etter min mening benytter seg av til tider mer stuerene taktikker enn deres egne kunder, er det overhengende fare for at flere, og i verste fall alle deres kunder vil lide samme skjebne.

Dette er ikke noe jeg sitter og godter meg over. Snarere tvert i mot syns jeg det er fryktelig trist fordi dette vil definitivt ikke forbedre omdømmet til en bransje som fra før av har et ganske frynsete rykte.

Jeg mener også det er stor grunn til å være nervøse. Om det blir foretatt strakstiltak på et nettsted med landingssidene fra Prioritet kan det alikevel godt tenkes at disse vil bli skånet for en penalty.

Jeg oppfatter det som svært graverende i en såpass ung industri i Norge at en såpass stor aktør havner i trøbbel, og jeg skal følge nøye med på hva som skjer i denne saken, og komme med oppdateringer så snart jeg har mer informasjon.

Les mer dokumentasjon av prioritet.no saken på SEO Spam Cops

Om noen Prioritet sine SEO-kunder leser dette og ønsker mer informasjon om hvilke strakstiltak som kan gjøres, ta for all del kontakt med meg, så skal jeg hjelpe dere gratis med det grunnleggende. Eventuelt kan dere lese mine anbefalinger i Telenor’s tilfelle.


5 kommentarer

Av Erling Andersen , July 19, 2007Av Øyvind Michaelsen , July 20, 2007Av Sverre Sjøthun , July 21, 2007Av Rolig nå , July 21, 2007Av Øyvind M , July 23, 2007

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)