Nytt År, Ny Jobb og Nye Muligheter

Av: Sverre Bech-Sjøthun, January 19, 2008

Først og fremst vil jeg ønske alle et riktig godt nytt år, om enn en smule på etterskudd. Som sikkert flere har fått med seg har jeg nå sluttet i Synlighet, og gått over til en av mine tidligere kunder, nemlig Crestock.com

Det nye året byr på mange muligheter og utfordringer for min del. Fra første stund jeg begynte å arbeide som konsulent for Crestock i november 2006 forsto jeg at dette ville bli min favorittkunde – og etter noen forhandlingsrunder takket jeg ja til jobben som Internet Marketing Director.

Først og fremst er jeg utrolig spent på utviklingen på Crestock fremover, for her kommer det til å satses knallhardt. Faktisk så hardt at jeg vil på et tidspunkt trenge hjelp fra eksterne konsulenter, så det kan bli interessant å sitte på innkjøpersiden av forhandlingsbordet.

Det at jeg nå går over til Crestock innebærer også at jeg vil ha noe mer tid og krefter til overs slik at jeg kan begynne å vedlikeholde denne bloggen igjen, for den har som dere sikkert har lagt merke til ligget død en liten stund. Jeg har hatt mange ideer og tema jeg ønsket å skrive om, men jeg har rett og slett ikke hatt nok energi til det.

I tillegg til jobben på Crestock kommer jeg til å påta meg noen få, utvalgte freelance oppdrag. Grunnen til dette er rett og slett for å få nye impulser og variert erfaring i tillegg til Crestock.

Hvem og hva disse prosjektene vil innebære vil tiden vise, men det må være firma som faktisk vet å sette pris på det arbeidet jeg gjør, og som har et bevisst forhold til markedsføring på nett og som vet hvor de vil – folk med klare målsetninger og som ønsker å satse skikkelig med andre ord.

Jeg har også takket ja som foredragsholder hos Confex. Først ut er et begynnerkurs i Webanalyse. Jeg ser også for meg at det kan være aktuelt å holde foredrag og kurs på etterspørsel for andre firma, men da gjerne mer rettet mot mitt desiderte spesialfelt, nemlig organisk søk, strategier på nett, social media og så videre.

Det var det jeg hadde for denne omgang, og forhåpentligvis blir det ikke så alt for lenge til dere hører fra meg igjen!


2 kommentarer

Av KP , January 19, 2008Av Eivind , January 21, 2008

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)