Black Hat Skemototoptimalisering p Norsk!
Nå tar vi endelig oppdrag igjen! Nå kan du bestille SEO Tilstandsrapport!

Klar for Norges Beste Internettstrategi?

Hva tenker du om 1258% mer trafikk fra søkemotorene på én måned, eller førstesideoppslag i samtlige Nordiske online nyhetsmedier av betydning? Eller hva med mangedoblet økning i salg og en kontinuerlig strøm av nye og potensielle kunder?

Faktisk – hva tenker du den dagen serverne dine holder på å gå i stå fordi du har så mye trafikk?

Det hele høres nesten litt for godt ut til å være sant, men faktum er at det er disse eventyrlige tallene som er bakgrunn for at vi vant Gulltaggen for Beste E-Handelsnettsted 2008 og Beste Internettstrategi 2009.

Mange veier til suksess – Men hvilken er den beste?

Svært mange, og sikkert også du, har en formening om hva som gjerne skulle være bedre på din webside, og dermed også hva du trenger for å få det: Mer organisk søkemotortrafikk via SEO, en PPC kampanje, flere linker, mer omtale og så videre.

Denne magefølelsen kan ofte stemme – men rett som det er viser det seg at det kun er snakk om symptomsbehandling mot det reelle problemet.

Det finnes selvfølgelig unntak, men de fleste firma ønsker egentlig å forbedre sine websider på grunn av én eneste ting:

Mer salg. Mer penger.

Hva om det finnes enklere, rimeligere og mer effektive ting som kan gjøres for å oppfylle dette ene ønsket? Hva om det finnes skjulte, men grunnleggende problemer som forhinder deg i å komme videre?

Vi fokuserer derfor ikke utelukkende på søkemotormarkedsføring – dette er bare et av flere verktøy som kan brukes for å nå deres egentlige mål, både på kort og ikke minst på lang sikt.

Slik kan også ditt firma oppleve en eksplosiv vekst på nett!

I over 8 år har vi hjulpet både norske og internasjonale bedrifter med å få suksess på internett, og det er dette vi brenner for. Det er denne lidenskapen som driver oss, og det er higen etter mer kunnskap og spennende utfordringer som gjør oss så unike.

Andre i bransjen har blant annet dette å si om oss:

“Sverre gjør ting som er så smarte at jeg ikke helt vet om jeg skal fike til han eller gi han en klem. (ja, det er faktisk internettmarkedsførings-strategier som er så geniale at de fremkaller den typen følelser…”

– Kåre Garnes, Web Marketing and Conversion Specialist, IXD.no

Har du noen sinne hatt følelsen av at du kommer inn i “sonen” – at ting bare fungerer og går av seg selv, og at ingenting kan stoppe deg? Det er slik det skal være å arbeide med oss. Vi er et lite firma, og det betyr at du får personlig service fra oss.

Samtidig har vi et nært samarbeid med et knippe andre nøye utvalgte spesialister, som gjør oss i stand til å levere omfattende leveranser i en skala svært få andre firma i Norge er i stand til, og som hver på sitt felt vil kunne tilføre uvurderlig ekspertise til prosjekter.

Vi kan derfor hjelpe deg med blant annet:

Medspiller/diskusjonspartner på overordnet internettstrategi

Online PR & Reputation Management i søk

SEO (Søkemotoroptimalisering)

Linkbaiting, Lenkebygging & Viral Markedsføring

Sosiale Media

PPC (Pay Per Click, Google AdWords)

Webanalyse roadmap & daglig drift

Usability & Optimalisering av konverteringsrater

Brukerprofilering & Målgruppesanalyser (Personas)

Kursing & Foredrag

Programmering

Design

Hvem egner dette seg for?

Vi arbeider med både små og store bedrifter, men for å kunne oppnå fabelaktige, prisvinnende resultater krever det at vi har en bra dialog, og en best mulig forståelse for ditt firma, tankegang, forretningsmodell, målgruppe(r) osv.

På grunn av vår dype personlige involvering i prosjektene vi påtar oss, må du:

  • Være dedikert på å dominere din nisje eller marked
  • Være i stand til å håndtere økningen vårt arbeide genererer

Høres dette ut som deg, ta kontakt med:

Sverre Bech-Sjøthun

Senior Strategiker Sverre Bech-Sjøthun for en hyggelig og uforpliktende prat på:

mobil: (+47) 90 19 29 82
sverre (a) blackhatseo.no


…eller send en mail via vårt kontaktskjema.
Øk Dine Kunnskaper