Lansering av Freebie Images WordPress Plugin

Av: , October 13, 2009

I dag er en stor dag for oss på Crestock – i månededsvis har vi planlagt, testet og forbedret vår nye WordPress plugin. Nå er den endelig klar (og du kan endelig krydre bloggen din med profesjonelle gratis bilder og illustrasjoner)

I årevis har Crestock vært velsignet med “mykje varme” fra blogosfæren, så vi tenktedet var på tide å gi noe tilbake. Og vi skjønte gratis bilder til  alle ville være en flott måte å gjøre nettopp det.

Hva er det og hva gjør den?

Freebie Images Plugin gir deg et mikro-format søkegrensesnitt inne i din WordPress Admin der du kan søke etter, og legge til bilder til bloggen din – helt gratis. Bildene er perfekt størrelse for blogger – mellom 300px og 400px bredde.

Hvordan fungerer det?

Plugin’en bruker Crestock’s eksisterende søkealgoritme, så søkeresultatene – og bilder – er de samme som på Crestock.com.

Etter at du har foretatt et bildesøk får du søkeresultatene. Det å legge til bilder til innlegget ditt kan knapt bli enklere – når du har funnet bildet du vil bruke, bare dra og slipp den inn i bloggen, i den posisjonen der du vil ha bildet, og det er det.

Du får også tilgang til det meste av avansert filtrering på Crestock.com med et enkelt klikk, for eksempel:

  • Antall bilder per side
  • Bildeorientering (horisontalt, vertikalt, panorama osv)
  • Fil-type (foto, vector, illustrasjon osv)
  • Paginering

Hvor kan jeg få den?

Plugin kan lastes ned fra Freebie Images.com.

Installasjonsguide:

  1. Last ned og pakk ut Zip-fil på maskinen din
  2. Last opp “freebie-images-free-stock-images-plugin”-mappen til “/ wp-content/plugins /” katalogen
  3. Aktiver plugin i WP Admin plugin-panel
  4. blogg i vei 😉

Jeg antar at vi kan kalle denne versjonen en Public Beta. Dette betyr at selv om vi har gjort omfattende tester på flere ulike plattformer, kan det fortsatt være en feil her og der.

Selvfølgelig vil vi gjerne ha konstruktiv kritikk og tilbakemeldinger slik at vi kan forbedre det vi tror er et virkelig flott tillegg til WordPress. Hvis du har en blogg, kan du selv skrive en anmeldelse og linke den opp her – jeg lover vi skal lese alt! Uansett  – hvis du har problemer, vennligst gi oss din WP installere versjon, Browser version samt feilmeldinger (hvis noen).


2 kommentarer

Av Travellingman , October 13, 2009

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)