Nytt Design & Forhåpentligvis Rimelig Bug-Fri

Av: , December 17, 2009

Etter cirka 2,5 år har vi endlig lansert nytt design her på Black Hat SEO – og vi er forhåpentligvis rimelig bug-frie etter et par dagers trøbbel og finjusteringer.

En av de viktigste endringene for vår del er rett og slett at vi har blitt lysere og lettere å lese. Rent usability-messig er hvit tekst på svart bakgrunn nærmest usability selvmord – spesielt om den besøkende har en litt eldre skjerm med lav lysstyrke. Selv om vi forhåpentligvis ser litt mer stuerene ut nå, har vi alikevel prøvd å beholde litt av det gamle Black Hat slik at vi ikke blir aldeles tannløse og pastell-web-2-0 😉

Vi valgte også å droppe venstre + høyremeny og kun kjøre på høyremeny. Årsaken til dette er at det åpenbart ga oss mye mer plass tilgjengelig i bredden for det som virkelig betyr noe – nemlig innholdet.

Jeg må innrømme at jeg har merket det er lang tid siden jeg har gjort nevneverdige ting både når det gjelder webdesign og ikke minst HTML/CSS, og jeg kjørte meg skikkelig fast et par ganger – og hver gang endte opp i et DOH! øyeblikk ettersom løsningen lå rett forran nesen min…

Stor takk rettes til Tommy Eliassen for moralsk støtte og hjelp når kodingen min gikk skeis, vår eminente programmerer Barry Ward & co for hjelp til implementering av WP Theme samt Bryan Eisenberg for tilbakemelding på wireframes og utforming generelt.

Så da er det vel bare en ting til å si – sett i gang og ødelegg noe!
(og aller helst kom med konstruktiv kritikk om du skulle ha noe på hjertet 😉 )


4 kommentarer

Av Trond , December 17, 2009



Av Trond , December 17, 2009



Av Sverre Bech-Sjøthun , December 17, 2009



Av Tommy , December 21, 2009





Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*





Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)