Lenkebygging: Slike Resultater Har Du Aldri Sett Før

Av: , November 13, 2009

Det er mange år siden jeg begynte med linkbaiting, og det har etterhvert blitt en av mine virkelige spesialiteter – en av de tingene jeg virkelig brenner for og elsker å arbeide med. Men så formidable resultater som det jeg fikk i dag har jeg aldri noen sinne sett.

Noen av dere husker sikkert min post om lansering av Freebie Images eller Kåre Garnes’ omtale – mitt siste sprell for lenkebygging for Crestock, og  siden tidlig august i år har jeg kjørt posisjonsrapporter på våre utvalgte søkefraser daglig for å danne en baseline for hvordan vi lå an i søk.

Vi har til dags dato hatt over 7400 nedlastinger av vår WordPress Plugin, og posisjonene har stort sett tikket oppover gjevnt og trutt og stabilisert seg på dette nye høyere nivået, men jeg har fått hakeslepp en gang innimellom. Rett som det er har jeg sett enkelte stikkord hoppe opp både 10 og 12 plasseringer i slengen, og når man tenker på den ekstreme konkurransen det er for noen av industrisøkeordene er det ikke annet enn vanvittig å se på.

Sosiale medier, og da spesielt StumbleUpon, har hjulpet oss enormt i vår fremdrift så langt – over 70 000 unike besøkende til vår kampanje side. Og så skader det vel strengt tatt heller ikke med hederlig omtale fra Bryan Eisenberg’s Not to Miss Posts

I dag er det faktisk nøyaktig én måned siden lansering, og når jeg i dag satte meg ned i ro og mak med en kopp kaffe for å studere rangeringsrapporten hold jeg på å sette kaffen i vrangstrupen.

Nedenfor ser dere hvorfor:

Jeg har arbeidet med søk i over åtte år nå, og jeg har aldri noen sinne sett slike ekstreme hopp på bortimot samtlige søkeord fra en dag til en annen.

Nedenfor ser dere utviklingen for to av våre kjerneord, nemlig Stock Photos og Stock Photography – med henholdsvis 273 millioner og 44 millioner konkurrerende sider.

Stock Photos

Stock Photography

En annen ting som kan være verdt å merke seg er effekten av ustabiliteten vi sleit med i en periode. Faktisk har vi så høy trafikk nå at serverne ikke maktet mer og ga oss kontinuerlig Timeout.

Årsaken til dette var at koden bak Crestock overhode ikke var ment for et nettsted med så høy basetrafikk (dvs ikke grunnet trafikktopper som følge av en viral kampanje eller lignende) – men etter å ha fått skrevet om store deler av den gikk ting tilbake til en normal tilstand, og posisjonene kom seg på plass igjen.

Kanskje Fredag 13. ikke er så ille alikevel? Jeg storkoser meg i hvertfall :D

Du kan ellers lese mer om våre tjenester innen linkbaiting og lenkebygging her.


3 kommentarer

Av torkil , November 13, 2009Av Sverre Bech-Sjøthun , November 13, 2009Av torkil , November 13, 2009

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)