10 Garanterte Måter for Topp Plassering på Kudos

Av: , February 6, 2007

Drømmer du om å have helt på toppen på Kudos? Her er 10 måter som garantert vil få deg helt på toppen og gi deg hundrevis av besøkende til din blogg eller webside!

Etter en inngående og detaljert analyse av brukeradferd og post-mønster på Kudos har jeg kommet frem til en rekke likhetstrekk og egenskaper på poster som når toppen.

I listen under vil dere finne mine aller heteste tips, og om du følger disse rådene til punkt og prikke kan jeg garantere deg at du vil få din etterlengtede topp-plassering!

  1. Skriv om hvor aldeles fortreffelig Windows Vista er – eller om du er en håpløs Mac-fetisjist som ikke vet bedre og som foretrekker å sløse vekk penger på Apple-produkter, hvor aldeles redselsfult det er.
  2. Skriv en Topp 10 eller Topp 100 liste – Disse er garantert å havne på topp uansett hva du skriver om.
  3. Skriv om Global Oppvarming – Gjerne om protesterende snømenner.
  4. Skriv om hvor håpløs Internet Explorer er, gjerne samtidig som du skriver om hvor utrolig bra FireFox er
  5. Skriv om Kudos – Maken til narsisistisk, navlebeskuende nettsted skal du lete lenge etter. Jeg er overbevist om at folk sitter forran pc’ene sine og sier “Fy faaan, en sak om Kudos! Så vanvittig bra! Lite jeg skal gi Kudos til den ass!”
  6. Kom med aldeles hinsides statistikker som du overhode ikke kan dokumentere – Slike poster har totalt sett fått 3184 stemmer siden Kudos ble startet.
  7. Fornærm så mange personer og grupper som over hode mulig – Hvis du ikke har gjort halvparten av dine lesere drit-sure før de har kommet halvveis i artikkelen er det antageligvis fordi du ikke har baller nok eller er for dum til å finne ut hvordan.
  8. Skriv om i1.no, DiggDet, Oregano, uberst eller andre talentløse Kudos-kloner. Referer til Punkt 7 og Punkt 5 når du skriver artikkelen din.
  9. Studér sakene til DreyerMedia – Dette er den desidert største Kudos-spammeren og nærmest alt han skriver om havner på topp. Skriv om de samme sakene samtidig som du benytter deg av Punkt 2, Punkt 5 eller Punkt 7.
  10. Skriv en “Hvordan” gjøre et eller annet – Folk er late og vil ha alt servert med teskje. Tittelen må appellere til folk med kronisk ADHD, konsentrasjonsvansker og sterkt svekket korttidsminne ellers vil de færreste lese artikkelen din, og i hvertfall ikke gi den Kudos.

8 kommentarer

Av fremo , February 6, 2007Av Admin , February 6, 2007Av DreyerMedia , February 6, 2007Av Kåre , February 7, 2007Av Admin , February 7, 2007Av Ida , February 7, 2007Av Tor Sokaland , February 8, 2007Av Stian , February 10, 2007

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)