Black Hat Skemototoptimalisering p Norsk!
Nå tar vi endelig oppdrag igjen! Nå kan du bestille SEO Tilstandsrapport!

Kurs & Opplæring i Din Bedrift

SEO kurs, foredrag og opplæring

SEO kurs på webdagene 2009
Fra foredraget “Hvordan utnytte SEO som en vital del av din markedsstrategi”, Webdagene 2009

Det kan være avgjørende å øke kompetanse internt i bedrifter. Derfor tilbyr vi kurs og bedriftsintern opplæring på mange forskjellige nivå, og et bredt utvalg av forskjellige emner.

Eksempelvis kan et nettsted kan ha så bra teknisk platform det bare vil, men om ikke de som oppdaterer og legger inn innhold på nettstedet har en bra forståelse for stikkordbruk og tekstskriving på nett kommer man ikke videre langt – det er med andre ord behov for opplæring for nettredaktørene eller de som legger inn produker.

Vi har selvsagt også mer generelle og spesialiserte SEO-kurs, både for nybegynnere og avansert nivå, og ikke minst våre mer overordnede, strategiske kurs for tradisjonelle markedsførere, salgssjefer og ledere som ønsker å få bedre forståelse for denne markedskanalen; hva lar seg faktisk gjøre og hvordan kan internett blir innlemmet som en vital del av din totale markedsstrategi på en mest mulig effektiv måte.

Vi har selvsagt også mulighet til å fullstendig skreddersy kursopplegg helt i henhold til deres egne behov og eksisterende kompetansenivå slik at dere får maksimalt utbytte av opplæringen, og vi har tidligere blandt annet avholdt SEO kurs for både Finn.no, VG.no og ikke minst holdt foredrag på de store nasjonale konferansenene Webdagene og SEM Konferansen.

Noen eksempler på kurs-emner

Online PR & Reputation Management i søk

SEO (Søkemotoroptimalisering)

Link Baiting & Viral Markedsføring

Sosiale Media

Google Analytics & Webanalyse

Usability & Optimalisering av konverteringsrater

Brukerprofilering & Målgruppesanalyser (Personas)

Er du interessert kan du få en smakebit på våre foredrag:

Hele  “Hvordan utnytte SEO som en vital del av din markedsstrategi” ble filmet på Webdagene 2009 i Oslo:

“Sverres fokus har alltid vært taktikker og strategier som leverer solide, langsiktige gevinster i stedet for “kjappe, greie” løsninger. En holistisk tilgang for å utnytte de valgte kanaler til det fulle, og hvor det akumulerte resultatet er mye større enn hvert individuelle tiltak for seg selv. Hans foredrag vil gå i dybden om hvordan du kan utnytte SEO som en vital del av din markedsstrategi og vise konkrete, detaljerte eksempler på hvordan man kan tilrettelegge kampanjer for å få maksimalt utbytte.”

Pssst!

Sverre Bech-Sjøthun

Nå tar vi endelig oppdrag igjen, så ta kontakt med:

Senior Strategiker Sverre Bech-Sjøthun for en hyggelig og uforpliktende prat på:

mobil: (+47) 90 19 29 82
sverre (a) blackhatseo.no

Eller les mer om våre prisvinnende strategier:
Øk Dine Kunnskaper