Black Hat Skemototoptimalisering p Norsk!
Nå tar vi endelig oppdrag igjen! Nå kan du bestille SEO Tilstandsrapport!

Et Knippe Kunder

Vi arbeider med en lang rekke av norges største aktører i sine respektive bransjer – i tillegg til internasjonale giganter og små oppstartsvirksomheter. Selv om det er store variasjoner i budsjett og omfang har de alle til felles at de tør å satse.

Vi er begeistret over resultatene vi har oppnådd, og ikke minst stolte av å få lov å ta steget videre sammen med dem – det er nemlig kunder som tør det lille ekstra som gjør vår jobb virkelig spennende.

For det er noe i ordtaket “Den som intet våger, intet vinner“…

Full Tilt Poker

Full Tilt Poker er et av verdens største pokernettsted. På grunn av en streng NDA kan vi desverre ikke avsløre så mye av de spennende tingene vi gjør, men har tillatelse til å si at vi er hovedansvarlig for deres markedsføring i organisk søk og sosiale media i Skandinavia, samt strategisk sparringpartner internasjonalt for deres særdeles kapable inhouse internettmarkedsføringsteam.

Fagskolen Noroff Insituttet

Noroff Instituttet er en fagskole med kreative og it-tekniske studier innen film, 3d, spill, dak, musikk, design og it-sikkerhet. Vi spiller en avgjørende rolle i Noroff’s internettsatsning, og har totalansvar for deres innovative internettstrategi, som inkluderer blant annet søk & sosiale medier, digital PR og viral markedsføring.

Overgangen fra tradisjonelle kampanjer i print, tv, kino osv opplevdes som svært dramatisk, og for å sitere markedssjef i Noroff, Geir Johannessen:

“Dette er vår desidert største markedsføringssuksess noen sinne. ALDRI før har vi opplevd lignende.”

Ref. Noroff med Braksuksess i Sosiale Medier »

Visit Norway & Innovasjon Norge

VisitNorway er Norges offisielle reiselivsportal, og drives av Innovasjon Norge. Vi hjelper dem med å vise frem for et internasjonalt publikum hvor fantastisk flott landet vårt faktisk er. Sentralt i vår strategi er sosiale medier & linkbaiting for å drive trafikk inn, samtidig som det er et overordnet mål å nå spesifiserte, strategisk viktige søkeord.

Gebyrfri Visa – Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank hadde et sterkt behov for å styrke sin tilstedeværelse i organisk søk, samtidig som det var avgjørende for dem å øke sine konverteringsrater og antall kredittkortsøknader.

ClipCanvas Stock Footage

Clipcanvas er et lite, men meget spennende Norsk gründerforetak. De kontaktet oss etter å ha hørt om vår pris for beste internettstrategi på Gulltaggen 2009 og hvilke fabelaktige resultat som ble produsert for Crestock.com, og var på jakt etter en pålitelig strategisk partner med lang, internasjonal erfaring.

Pssst!

Sverre Bech-Sjøthun

Nå tar vi endelig oppdrag igjen, så ta kontakt med:

Senior Strategiker Sverre Bech-Sjøthun for en hyggelig og uforpliktende prat på:

mobil: (+47) 90 19 29 82
sverre (a) blackhatseo.no

Eller les mer om våre prisvinnende strategier:
Øk Dine Kunnskaper