Omtale i IT-Avisen re: På Topp på Kudos

Av: , February 10, 2007

Tre dager etter lansering av denne bloggen skrev IT Avisen en artikkel om sitt eget tiltak Kudos – og som kjent har jeg dristet meg til å skrive en aldri så liten artikkel om hvordan man får topp plassering på nettopp Kudos – som selvsagt ble omtalt på IT Avisen.

Jeg er faktisk noe forbauset over hvor nøktern IT Avisens artikkel er – og at de påpeker åpenbare svakheter i eget system.

For det første kan man da gi kudos fra sin egen maskin, deretter kan en logge inn og gi kudos en gang til. ”Hullet” ligger imidlertid i at en kan bruke flere nettlesere, og da i teorien kunne gi 5-8 kudos til sin egen sak. Har en flere datamaskiner kan en gjøre det ytterligere. Det holder i hvert fall til en plass på førstesiden, og er en først kommet så langt oppdager mange den og den vil da i mange tilfeller få nok kudos til å holde seg der en stund

Dette er jo selvsagt noe jeg fort fant ut og utnyttet. Men akkurat som med Digg – selv om du når førstesiden betyr ikke det at du vil få en haug med besøk.

Om din artikkel eller hva det nå er du prøver å promotere enkelt og greit suger lem, da kan du glemme trafikken. Folk gidder bare ikke å stemme på deg.

Alle liker imidlertid ikke kudos like godt, av forskjellige grunner. I en artikkel lagt ut på blackhatseo.no under navnet: ”10 Garanterte Måter for Topp Plassering på Kudos”, reises en del kritikk mot konseptet og utformingen. Sitat fra vei nr 5: ”Skriv om Kudos – Maken til narsisistisk, navlebeskuende nettsted skal du lete lenge etter.

Bare for å gjøre dette helt klart med en gang – jeg synes Kudos er et kjempeflott tiltak. Det er en fin plass å plukke opp nyheter som faktisk opptar folk flest (les nerder) – og en fin plass å lansere en rykende fersk blogg med et smell.

Med det sagt så syns jeg jo ærlig talt at den godeste Karl Bernhoff Binde kunne spandert på meg en link – er det rett og slett fordi bloggen heter Black Hat SEO at jeg “tilfeldigvis” er den eneste siterte kilden i artikkelen som ikke blir linket til?

Den er vel døv og ganske så pysete spør du meg 😉


Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)