Hektiske Dager på SES London

Av: , February 14, 2007

Jeg må bare beklage mangelen på oppdateringer de siste dagene, men det er svært hektisk aktivitet her i London med alle seminarene og forelesningene som skal følges med på. Men – den virkelige actionen skjer selvsagt på kveldstid hvor folk møtes nede i bare for forfriskninger, sjenke de andre og lirke utav hverandre yrkeshemmelighetene..

I går var jeg så heldig å treffe på et par tidligere kollegarer fra Canada – absolutt veldig kjekt å treffe dem igjen. Og tilfeldigvis – på samme bordet satt noen av de største autoritetene i søk – David Naylor, Greg Boser og ingen ringere enn Google’s Sitemap Dronning Vanessa Fox.

Jeg har jo snakket en del med Greg og Dave tidligere, men aldri faktisk møtt dem personlig, så det var utrolig morsomt – og det utspant seg en del svært interessante diskusjoner rundt bordet etterhvert som glassene begynte å tømmes – bare det å kunne sitte ned med slike personer og diskutere forskjellige aspekter og dele synspunkter betaler egentlig hele oppholdet – og vel så det.

I tillegg møtte jeg Rand og Rebecca fra SEOmoz i går morges akkurat da jeg skulle spise frokost, så vi endte opp med å ha frokost i sammen. Jeg har jo alltid vært en stor tilhenger av bloggen hans og fått et meget bra inntrykk av karen – og etter å ha møtt ham må si at Rand er en usedvanlig hyggelig og omgjengelig kar.

Det var desverre alt jeg hadde tid til i denne omgang – ny forelesning om 10 minutter, så nå må jeg springe. Håper jeg kan komme med noen saftige avsløringer i morgen 😉


Ingen kommentarer

Legg inn en kommentar

Din email adresse vil aldri bli publisert eller misbrukt - Bortsett fra om du legger igjen kommentarspam.
Da blir vi sinte

Ndvendige felt er merket med *

*

*

Du burde følge oss på

RSS Feed Twitter

Mailoppdatering

(dette med spam gidder vi virkelig ikke, så du kan ta det helt med ro)