Black Hat Skemototoptimalisering p Norsk!
Nå tar vi endelig oppdrag igjen! Nå kan du bestille SEO Tilstandsrapport!

Brukerprofilering & Utvikling av Personas

De fleste er kjent med at webanalyse gir et innblikk i hva folk gjør på nettstedet, og at det kan hjelpe deg med å identifisere muligheter for forbedringer og måle effekten av endringer du foretar – om de endringene du gjør faktisk har en positiv, eller i verste fall, negativ effekt.

Med brukerprofilering menes en kvalitativ kartlegging av nettstedets brukere, hvor brukene samtidig inndeles i grupperinger (personas) og den gir deg den dypere forståelsen hvorfor folk gjør hva når dine besøkende navigerer seg gjennom nettstedet.

Hvem er egentlig dine kunder?

Denne analysen går langt forbi det å definere kjønn, alder, bosted, utdannelse eller jobb og så videre – Formålet med selve analysen er å oppnå dyptgående innsikt i brukerne som individer samt gennomgående trekk i deres tankegang: avsløre deres tenkemåte, hvordan de oppfatter seg selv og andre, deres kulturelle bakgrunn og deres livsanskuelse. Og med dette får du nærmest et direkte innblikk i dine kunders hjerne, og du vil kunne kommunisere med dem på deres egne premisser.

Svært få selskap besitter denne luksus, og det vil gi deg en ekstremt kraftig konkurransefordel, siden det er ett område dine konkurrentene rett og slett ikke kan kopiere.

Den kvalitative brukerprofilering gir i seg selv en unik innsikt i nettstedets brukere, men kan samtidig brukes som et vidtspennende verktøy til videreutvikling og forbedring av hele nettstedet via linkbaiting, brukervennlighet & konverteringsrateoptimalisering og den overordnede markedsstrategi i sin helhet, og er avgjørende i beslutningsprosessen for å forstå hele brukeropplevelsen.

Pssst!

Sverre Bech-Sjøthun

Nå tar vi endelig oppdrag igjen, så ta kontakt med:

Senior Strategiker Sverre Bech-Sjøthun for en hyggelig og uforpliktende prat på:

mobil: (+47) 90 19 29 82
sverre (a) blackhatseo.no

Eller les mer om våre prisvinnende strategier:
Øk Dine Kunnskaper